logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN 1e Ster

07 jul 2021

Star

LEAN & GREEN Award

05 okt 2020

Over Bakker & Schilder Transport BV

Bakker & Schilder bestaat al sinds 1929. In al die jaren hebben we enorm veel ervaring opgedaan en hebben we het bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is. Een bedrijf met een rijke historie en een erg ruime ervaring. We leveren een hoge kwaliteit logistieke diensten tegen een competitieve prijs. En met ruim 80 medewerkers en een modern wagenpark zorgen wij dagelijks voor een tijdige en correcte aflevering van uw goederen. Zowel nationaal als internationaal.

Al sinds jaar en dag verzorgen we distributie, transport en logistiek voor verschillende bedrijven in diverse branches. U vindt ons veelvuldig terug in vier heel specifieke branches met geheel eigen kenmerken en een continue uitdaging om met slimme en kwalitatief goede oplossingen te komen, zodat er kosteneffectief geopereerd kan worden.

Bakker & Schilder brengt goederen van A naar B, binnen de Benelux en naar Duitsland en Oostenrijk. Het verschil met andere vervoerders is dat we altijd op zoek gaan naar slimme oplossingen om het nòg efficiënter te doen, bij hetzelfde kwaliteitsniveau.

Bakker & Schilder is meer dan alleen een transporteur. Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers als 3 PL. Innovatie, transparantie en het behalen van ketenvoordelen zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.