logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN Award

05 jun 2020

LEAN & GREEN Deelnemer

22 sep 2013

Over Combinex Dry Goods B.V.

Over Combinex B.V. 

Combinex B.V. is opgericht in 2006. Combinex is een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het organiseren van transporten van goederen door heel Europa. Je meldt jouw transportbehoefte en Combinex doet de rest. Door optimaal vervoermanagement beschikken hun klanten altijd over het juiste vervoermiddel op de juiste tijd en de juiste plaats, op basis van hun budget en planning. Ze zijn gevestigd in Oud-Beijerland, Nederland.   

Door middel van een uitgebreid internationaal netwerk, kunnen ze aan vrijwel elke vervoersvraag tot in detail voldoen, wat varieert van één pallet tot complete vrachten voor zowel droge als koel/vries goederen. Als expediteur werken ze samen met een groot netwerk professionele vervoerders uit heel Europa. Daarnaast beschikt Combinex B.V. zelf over 200 eigen charters, o.a. met eigen trailers, wat zorgt voor zowel flexibiliteit als stabiliteit en efficiency in hun dagelijkse werkzaamheden.

Weten wat Combinex voor jou kan betekenen? Kijk voor meer informatie op www.combinex.eu

 

 

Waarom Lean & Green?

Combinex onderneemt met oog voor de omgeving. De efficiënte planning zorgt voor een hoge beladingsgraad en daarmee een zo laag mogelijke CO2 uitstoot. Daarnaast worden lokale verenigingen en goede doelen gesteund. De sociale bedrijfsvoering is gebaseerd op eerlijkheid en transparantie. De kwaliteit van de goederen staat voorop. Om deze kwaliteit te waarborgen beschikt Combinex over verschillende certificaten, waaronder het keurmerk Transport en Logistiek, ISO 22000, en het opnieuw uitgereikte Lean & Green certificaat.