logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN Award

15 mrt 2017

LEAN & GREEN Deelnemer

27 nov 2016

Over Nassau Sneltransport

Een spoedzending vraagt meer aandacht dan regulier transport. Zeker wanneer er sprake is van officiële documentatie, kwetsbare goederen, levensreddende producten of kritische onderdelen. We transporteren net zo makkelijk een envelop als een object van 25 ton. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in Highvalue, Pharma en ADR transporten, geconditioneerd vervoer, internationale groupage en sneltransporten.

Het meest in het oog springende aspect van ons bedrijf zijn onze voertuigen. Met een modern en jong wagenpark leveren we op een veilige en duurzame manier kleine en grote vrachten in alle landen van Europa. Om dat 24/7 te realiseren, hebben we een groot en flexibel wagenpark, waar we trots op zijn. Het varieert van bestelauto’s tot trailer met een laadcapaciteit van 25 ton.

Zowel onze klanten als eigen mensen staan centraal binnen ons bedrijf. Met een goed opgeleid, flexibel en enthousiast team kunnen we snel schakelen. We willen een sneltransporteur zijn dat aan de wensen voldoet en de verwachtingen overtreft. We zijn 24/7 bereikbaar en we nemen graag alle zorg uit handen.

Duurzaam Ondernemen

We staan midden in de samenleving en we nemen daarin onze verantwoordelijkheid. Dat houdt in dat we belangrijke keurmerken behalen, maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Kijk voor meer informatie op www.nassausneltransport.nl

Waarom Lean & Green?

Duurzaam ondernemen is een manier van werken en leven. Als organisatie vinden we het belangrijk een bijdrage te leveren aan het verminderen van de CO2-uitstoot in een maatschappelijk en verantwoorde logistieke keten. Hiermee besparen we niet alleen kosten maar een lagere CO2-uitstoot betekent ook een lager verbruik in brandstof en energie wat resulteert in een win-win situatie voor alle partijen.