logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN Award

19 mei 2010

LEAN & GREEN Deelnemer

10 sep 2014

Over Zandbergen’s Transport B.V.

Zandbergen Transport B.V. is een middelgroot transportbedrijf gevestigd in Limmen en Tilburg. Met bijna 300 medewerkers, waarvan 250 FTE worden dagelijks circa 180 trekkende eenheden aangestuurd. Het transport richt zich op levensmiddelendistributie, vervoer van frisdranken, bouwmaterialendistributie, consumptiegoederen en halffabricaten. 

Ongeveer 75% van het transport vindt binnen Nederland plaats. Het gros van het transport wordt uitgevoerd met tautlineropleggers, bij het bouwmaterialenvervoer voorzien van een meeneemheftruck. Voor winkeldistributie wordt gebruik gemaakt van koelopleggers. Zandbergen’s Transport B.V. beschikt tevens overeen 25-tal volumecombi’s. 

Betrokkenheid bij de opdrachtgever is karakteristiek voor Zandbergen’s Transport B.V. Vakbekwaam en met een opmerkelijk gevoel voor service wat onder meer te maken heeft met de korte communicatielijnen binnen het bedrijf, een mentaliteit van aanpakken, en collegialiteit. Contacten met opdrachtgevers zijn open en direct. De kwaliteit van de dienstverlening staat daarbij uiteraard voorop. 

 

Kijk voor meer informatie op www.zandbergentransport.nl