logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN Award

18 mei 2011

LEAN & GREEN Deelnemer

01 apr 2014

Over Micodo B.V.

Micodo Logistieke Dienstverlening is een betrouwbaar familiebedrijf en is bijna 30 jaar actief op de Nederlandse markt. Micodo is in 1982 ontstaan uit de behoefte voor specialistisch transport van Microfilms, Computerbanden en Documenten. Deze activiteiten zijn in de loop der jaren fors uitgebreid. Het bedrijf is uitgegroeid tot een begrip in het transportbranche en verzorgt transporten van 1 enveloppe tot 40 ton en meer; medicamententransport, evenementen service, precisievervoer etc. Tevens biedt Micodo uitgebreide mogelijkheden voor opslag en warehousingMicodo staat voor het leveren van kwaliteit in al haar activiteiten. 

Micodo wil een voorloper zijn met betrekking tot de markt binnen de logistiek. Het bedrijf wil zich om die reden profileren als een kwalitatief hoogwaardig bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van logistieke totaaloplossingen. Micodo wil de klant op deze manier volledig kunnen ontzorgen van en/of te ondersteunen bij de activiteiten rondom haar eigen core business. Verhoging van kwaliteit en service wordt daarbij continu nagestreefd. Micodo richt zich op de ‘value added logistics’. 

Micodo heeft een paar dochterondernemingen die ook geïntegreerd zijn in het CO2-reductieplan van het bedrijf. Het gaat hier om Med-Ex B.V. (klein transport doormiddel van elektrische scooters) en IRC B.V. (groottransport) 

Kijk voor meer informatie op www.micodo.nl/evenementenservice 

Waarom Lean & Green?

Het binnenhalen van de Lean & Green Award is voor ons niet alleen een pronkstuk, maar ook een stimulans om belangrijke stappen te nemen richting een beter milieu.”