Lean & Green

Partners

Partnerships

Binnen Lean & Green staat kennisdeling centraal. We zijn een voorstander van samenwerking. Samen kom je immers verder dan alleen. Om deze reden hebben we verschillende partners.

Deze partners bestaan uit partnerships en kennispartners.

Partnership

BigMile

Het verzamelen en analyseren van data is een belangrijk onderdeel van het zo goed mogelijk in kaart brengen van jouw CO2-voetafdruk. Inzicht in jouw CO2-prestatie helpt verbeterpunten te herkennen en effectiever te werken aan CO2-besparende maatregelen. Het Lean & Green programma stelt hun deelnemers daarom de Carbon Footprint oplossing van BigMile ter beschikking.

Data-analysetool BigMile

Partnership

Vattenfall

Vattenfall is één van Europa’s grootste energiebedrijven met de ambitie om fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk te maken. Daarvoor investeert het bedrijf in de opwek van hernieuwbare energie, energie afkomstig van zon en wind. Het is één van de grootste investeerders in windparken op zee en beschikken met hun InCharge netwerk over een van Europa’s grootste netwerken van oplaadpunten voor elektrische auto’s. Door hun schaalgrote en de grote variëteit aan producten en diensten op het gebied van duurzame energie is ze in staat om klanten volledig te ontzorgen bij hun energievraagstuk.

Kennispartners

Door middel van onze kennispartners voorzien wij onze community van de juiste kennis. Dit doen wij door gezamenlijk thema’s op te pakken die voor de Lean & Green Community van toepassing is. Kennisdeling door samenwerking is iets waar wij erg trots op zijn.