Lean & Green

Partners

Partnerships

Binnen Lean & Green staat kennisdeling centraal. We zijn een voorstander van samenwerking: samen kom je immers verder dan alleen. Om deze reden hebben we verschillende partners.

Deze partners bestaan uit partnerships en kennispartners. Heb je een vraag over één van onze partners? Of is jouw organisatie geschikt om een partnership aan te gaan? Neem dan contact met ons op.

Partnership

BigMile

Inzicht in de CO2-prestatie helpt verbeterpunten te herkennen en effectiever te werken aan CO2-besparende maatregelen. In een nauw samenwerkingsverband helpen Lean & Green en BigMile zowel verladers als logistiek dienstverleners om hun vervoersgerelateerde CO2-uitstoot inzichtelijk te maken en het verbeterpotentieel te indentificeren, om zo de logistieke footprint te kunnen reduceren.

Data-analysetool BigMile

Partnership

Vattenfall

Vattenfall is één van Europa’s grootste energiebedrijven en heeft de ambitie om fossielvrij leven binnen één generatie mogelijk te maken. Daarvoor investeert het bedrijf fors in de opwek van hernieuwbare energie, energie afkomstig van zon en wind. Het is één van de grootste investeerders in windparken op zee ter wereld en beschikt met het InCharge netwerk over een van Europa’s grootste netwerken van oplaadpunten voor elektrische auto’s. Door de schaalgrootte en de grote variëteit aan producten en diensten op het gebied van duurzame energie is Vattenfall in staat om klanten volledig te ondersteunen bij hun energievraagstuk.

Kennispartners

Door middel van onze kennispartners voorzien wij onze community van de juiste en meest recente kennis. Dit doen wij door gezamenlijk thema’s op te pakken die voor de Lean & Green community van toepassing is. Kennisdeling door samenwerking in de gehele keten is iets waar wij binnen Lean & Green veel nieuwe energie van krijgen.