Team

Lean & green

We weten allemaal dat verandering nodig is voor een leefbare, duurzame wereld. Lean & Green biedt praktische inzichten in de maatregelen die je kunt nemen om te werken naar een meer efficiënte en duurzame onderneming

Team Lean & Green
Lean & Green bestaat uit een community van betrokken mensen, die vanuit verschillende sectoren samenwerken en ervaringen delen om meer emissiereductie te bereiken. Team Lean & Green beschikt over de juiste kennis om organisaties te helpen bij het oppakken van die verantwoordelijkheid.
Dirk van der Lee

Dirk van der Lee

Programma manager Lean & Green NL en EU

Dirk is gepassioneerd over duurzaamheid en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan, zoals mobiliteit en de energietransitie. Hij zoekt dan ook altijd naar de oplossing, en liefst één die voor alle partijen geschikt is.

Jan van Nunen

Jan van Nunen

Projectmanager Lean & Green Nederland

Wil je weten hoe je jouw CO2 in kaart brengt en reduceert? Dan is Jan je man. Hij begeleidt deelnemers in het Lean & Green programma en speelt een rol bij het organiseren van on- en offline events.

Minne Jansen

Minne Jansen

Projectmanager Lean & Green Nederland

Minne begeleidt deelnemers binnen het programma om samen hun CO2 doelstellingen te realiseren. Vanuit de samenwerking in het netwerk wil ze deelnemers inspireren om samen te verduurzamen.

Marieke Schouten

Marieke Schouten

Contentmanager Lean & Green Nederland

Marieke schrijft over maatregelen die Lean & Green deelnemers nemen om hun CO2-uitstoot te reduceren. Haar missie: jou inspireren met duurzaamheidsverbeteringen en in contact brengen met andere deelnemers.

Lean & Green Ambassadeurs
Alleen samen worden grote ambities realiteit. Onze ambassadeurs zetten zich in voor een duurzame logistieke sector en werken gezamenlijk aan de groei van het netwerk om de Lean & Green doelstellingen te realiseren. Onderstaande ambassadeurs kun je veelvuldig vinden als spreker en inspirator op symposia en beurzen. Ook zetten zij zich in voor de adoptie van het programma in het buitenland.
Mischa van den Berg

Manager Customer Operations Refresco

Mischa van den Berg

Alberdine van Velzen

Manager Supply Chain Planning & Transport Services Jumbo

Alberdine van Velzen

Christophe Campe

VP Country General Customer Operations CHEP Deutschland GmbH

Christophe Campe

Fred Hooft

Global Customer Service Customer Operations Bavaria

Fred Hooft

Binnen Swinkels Family Brewers ben ik verantwoordelijk voor onze wereldwijde logistieke stromen. Om hiervan de CO2-impact zoveel mogelijk te beperken, zetten wij sterk in op multimodaal transport. Hierdoor worden aanzienlijke CO2-besparingen gerealiseerd. Graag zet ik mij als ambassadeur in om andere bedrijven de voordelen te laten zien van de inzet van multimodaal transport om zo gezamenlijk de CO2-uitstoot te minimaliseren.

Gretta Schoonderbeek

Customer Logistics Manager Customer Operations Essity

Gretta Schoonderbeek

Henk Krougman

Supply Chain Development Customer Operations Cargill

Henk Krougman

Liane Philipsen

European Director Logistics Customer Operations Mainfreight

Liane Philipsen

Peter de Rooy

Director Customer Operations De Rooy Transport

Peter de Rooy

Mariëlle van Spronsen

Program Manager Corporate Responsibility and Partnerships PostNL

Mariëlle van Spronsen