logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN Award

10 dec 2012

LEAN & GREEN Deelnemer

23 mrt 2013

Over Verhoek Internationaal Transport

Verhoek Europe is een internationale logistiek dienstverlener, uniek in het vervoer van lengtegoederen. Gespecialiseerd in distributie, transport en warehousing. De dagelijkse business bestaat uit het vervoeren van lange en ondeelbare producten, zoals tapijtrollen, kunstgras, zonwering en industriële deuren. Pallettransport bieden wij ook aan om een totale logistieke transportoplossing te kunnen bieden voor onze klanten. Het wagenpark van Verhoek is speciaal ingericht met geavanceerd laad- en losequipment.

Met 70 jaar ervaring is er in de loop der tijd een stevig Europees netwerk opgebouwd. Met eigen vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië en Engeland. Door een aantal duurzame samenwerkingspartners is Verhoek in staat de klanten door geheel Europa te ontzorgen. Verhoek beschikt over 100.000m2 warehouse oppervlakte, telt 750 medewerkers en heeft dagelijks 400 trucks onderweg.

Waarom Lean & Green?

Verhoek heeft de ambitie om op de lange termijn haar activiteiten voor haar klanten te kunnen blijven voorzetten. Milieu- en omgevingsbewustzijn spelen in deze opvatting automatisch een serieuze rol van betekenis.