logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN 2e Ster

31 mrt 2021

Star

LEAN & GREEN 1e Ster

01 mei 2020

Star

LEAN & GREEN Award

19 mei 2010

LEAN & GREEN Deelnemer

10 jun 2013

Over Bakker Logistiek Groep

Over de Bakker Logistiek Groep 

De Bakker Logistiek Groep biedt gespecialiseerde logistieke dienstverlening in koel-, zoetwaren- en ambienttransport, opslag en distributie. Wij werken onder de handelsnamen Bakker Logistiek, Becker Logistiek en Broersma Logistiek. Dagelijks zijn de vrachtwagens onderweg in de Benelux en Duitsland / Oostenrijk. Met de centrale warehouses in Zeewolde en overige vestingen in NL heeft Bakker Logistiek meer dan 200.000m2 ter beschikking voor haar opdrachtgevers. 

Met een totaalpakket aan mogelijkheden wil Bakker Logistiek zich als partner opstellen voor opdrachtgevers uit de levensmiddelen wereld, groot én klein. 

Bakker Bedrijfswagens is met 4 vestigingen in Midden-Nederland dealerbedrijf van o.a. DAF, Fiat bedrijfswagens, Iveco Daily en importeur van SOR iberica opleggers / opbouwen. Het bedrijf houdt zich naast verkoop bezig met verhuur, reparatie, schadeherstel en onderhoud van bedrijfswagens in de breedste zin van het woord. 

Kijk voor meer informatie op www.bakker-logistiek.nl 

Waarom Lean & Green?

Bekijk de video waarin Toon Verhoeven, CEO bij Bakker Logistiek Groep BV, zijn visie en ervaringen deelt over ‘Duurzaam Leiderschap’ en de impact die dit heeft op hun business.