logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN 3e Ster

05 nov 2021

Star

LEAN & GREEN 2e Ster

06 dec 2017

Star

LEAN & GREEN 1e Ster

11 nov 2013

Star

LEAN & GREEN Award

09 nov 2011

LEAN & GREEN Deelnemer

26 sep 2013

Over BSH Huishoudapparaten B.V.

Over  BSH Huishoudapparaten B.V. 

BSH Huishoudapparaten B.V. verzorgt voor de Nederlandse markt de marketing, verkoop, levering en service van witgoedapparaten van de merken Bosch, Siemens, Neff, Gaggenau en Constructa. Het is een dochteronderneming van BSH Bosch and Siemens Home appliances Group. Dit concern heeft zijn hoofdvestiging in München en is opgericht in 1967, als een joint venture tussen Robert Bosch GmbH (Stuttgart) en Siemens AG (München). BSH Bosch and Siemens Home appliances Group is inmiddels uitgegroeid tot een mondiale speler van formaat. In 2010 realiseerde BSH een recordomzet van 9,073 miljard euro. 

Binnen het internationale merkenportfolio van BSH zijn Bosch en Siemens de belangrijkste merken. BSH biedt de consument innovatieve huishoudelijke apparaten die verantwoord omgaan met resources zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Dus producten die zuinig en duurzaam zijn, goed presteren, veel comfort bieden en gemakkelijk zijn in het gebruik. 

Kijk voor meer informatie op www.bsh-group.com

Waarom Lean & Green?

Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van de onderneming en het zorg dragen voor ecologische- en duurzaamheidseisen met elkaar verbonden zijn. Daarom is duurzaamheid een vast onderdeel van onze bedrijfsstrategie en is gericht op onze klanten, producten, medewerkers, milieu, maatschappij en de onderneming.