logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN 2e Ster

09 jun 2023

Star

LEAN & GREEN 1e Ster

19 okt 2015

Star

LEAN & GREEN Award

07 nov 2012

LEAN & GREEN Deelnemer

10 mrt 2013

Over Dasko Koel- & Vriestransporten

Dasko Koel- en vriestransporten B.V. is een transportbedrijf met als kernactiviteit het leveren van (on)geconditioneerde transportdiensten over de weg.

Dasko Koel- en vriestransporten B.V. heeft 3 vestigingen: één in Almelo, één in Apeldoorn en één in Zwolle. Vanuit vestiging Almelo bestaan de activiteiten uit het nationaal en internationaal vervoeren van (on)geconditioneerde levensmiddelen (B2B).
Het internationale transport betreft het vervoer van en naar landen als België, Duitsland en Polen. Het geconditioneerde vervoer betreft voornamelijk vlees en aardappelproducten.

Daarnaast zijn er in Almelo activiteiten op het gebied van het vervoer van (on)geconditioneerde levensmiddelen (B2C) rechtstreeks naar de klant (boodschappen bezorgdienst).

Vanuit de vestiging Zwolle wordt voornamelijk nationaal distributietransport verricht, zowel geconditioneerd als ongeconditioneerd.

Vanuit de vestiging Apeldoorn worden alleen op het gebied van het vervoer van (on)geconditioneerde levensmiddelen (B2C) rechtstreeks naar de klant (boodschappen bezorgdienst) uitgevoerd.

Momenteel beschikt men over 83 trekkers en 160 opleggers. Deze worden bemand door ongeveer 142 chauffeurs. Voor zowel Zwolle als Almelo heeft men de beschikking over een kantoor, garage, wasstraat, opslagruimtes en ruime parkeergelegenheid. De chauffeurs worden aangestuurd door 10 planners.

Voor de online planning vanaf Apeldoorn en Almelo beschikt men over 46 bussen en deze worden aangestuurd door 6 planners. Het aantal bezorgers hiervoor schommelt rond de 200 bezorgers welke niet allen in loondienst zijn.

Dasko Koel- en vriestransporten B.V. is onderdeel van Dasko Holding B.V. van waaruit de administratieve en bestuurlijke zaken worden afgehandeld.

Dasko Koel- en vriestransporten B.V. werkt nauw samen met de buitenlandse vestigingen; Dasko GmbH, Duitsland en Dasko Sp. z o.o., Polen. Deze 2 buitenlandse vestigingen zijn ook weer onderdeel van Dasko Holding B.V.

Waarom Lean & Green?

Ga op een verantwoorde wijze om met grondstoffen en blijf continue monitoren waar je de fossiele brandstoffen op een zo efficiënte wijze kunt inzetten danwel vervangen.