logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN 2e Ster

28 mei 2021

Star

LEAN & GREEN 1e Ster

17 mei 2017

Star

LEAN & GREEN Award

22 jun 2016

LEAN & GREEN Deelnemer

16 mrt 2016

Over de Groot fresh group B.V.

Over de Groot fresh group B.V. 

De Groot fresh group is een wereldwijd actieve importeur en exporteur van groenten en fruit van de hoogste kwaliteit. Vanuit meerdere vestigingen bedient de Groot fresh group haar klanten met het eigen transportbedrijf, de moderne pakcentrale, en één van de modernste rijperijen van Europa, voor het rijpen van bananen en exoten. Binnen de Groot fresh group zijn 200 betrokken medewerkers werkzaam, met als gezamenlijk doel onze klanten te ontzorgen en bieden we dagelijks een gespecialiseerd assortiment in de hoogste kwaliteit qua versheid en service.

Naast de kwaliteit van het groente en fruit ligt de focus bij de Groot fresh group op de kwaliteit van de processen. Vanaf de plaats van oogsten, tot bij de klant, worden de verse producten verpakt, opgeslagen en vervoerd in een optimaal gecontroleerde en geconditioneerde keten. De verschillende kwaliteitscertificaten die de Groot fresh group mag voeren onderschrijven dit.  

Behalve de hoogstaande kwaliteitsprocessen neemt de Groot fresh group nationaal en internationaal maatschappelijke verantwoordelijkheid. de Groot fresh group mag diverse keurmerken, zoals bijvoorbeeld “Rainforest Alliance”, voeren.  

Ook in thuisland Nederland zijn de visie en het beleid gericht op de lange termijn en continuïteit. de Groot fresh group is ervan overtuigd dat duurzaam ondernemen en het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid de basis vormt van deze continuïteit en succes op lange termijn. 

De maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaam ondernemen wil de Groot fresh group ook in Nederland uitdragen door de Lean & Green doelstellingen te realiseren. 

Kijk voor meer informatie op www.degrootfreshgroup.com