logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN 1e Ster

19 okt 2015

Star

LEAN & GREEN Award

15 mei 2013

LEAN & GREEN Deelnemer

16 feb 2013

Over Fiege B.V.

Over Fiege B.V.

De Fiege Groep, met een hoofdzetel in Greven (Duitsland), is één van de leidende logistieke dienstverleners van Europa. Fiege is al sinds 1968 actief in de home deliveries sector en sinds 2003 verzorgt het next-day home deliveries in de hele Benelux. Binnen het 2-Man Handling netwerk levert Fiege aan de consument thuis o.a. wit- en bruingoed en andere grote goederen. Fiege levert op de gewenste plaats van de consument, installeert de goederen, neemt verpakkingsmateriaal en het oude toestel weer mee en verzorgt ook de retourcontrole en –afhandeling.

Eén van de specialismen van FIEGE in de Benelux is Healthcare Logistics. Dit betreft een multicustomer-service voor specifieke farmaceutische producten. Bij het Healthcarenetwerk is er sprake van behandeling en distributie van hoogwaardige, kwetsbare, bederfelijke en ADR-goederen (ADR = The European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road). Hiervoor heeft FIEGE speciaal opgeleid en getraind personeel.

Dagelijks haalt FIEGE de producten op bij de klanten en brengt deze naar de desbetreffende afnemer(s). Afnemers zijn onder andere laboratoria, ziekenhuizen, huisartsen, dierenartsen en penitentiaire inrichtingen. Dit alles in een volledige gesloten temperatuurketen van 2-8 graden wat voortdurend door diverse temperatuursensoren gemonitord wordt.

Kijk voor meer informatie op www.fiege.com