logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

LEAN & GREEN Deelnemer

17 mrt 2022

Over HOS Oil energie & mobiliteit

HOS Oil is tegenwoordig een multi energie partner, we willen er zijn voor iedereen die onderweg is. particulier of bedrijf, groot en klein. We houden ons daarom ook actief bezig met blijven beantwoorden van de veranderende energie behoeftes van onze relaties en zetten daarom ook vol in op hernieuwbare energie bronnen.
Verder levert HOS Oil nog meer diensten op gebied van energie en mobiliteit zoals alle denkbare gasproducten, houtpellets, brandstoffen en smeermiddelen. Tankcard service voor heel Europa bij meer dan 15.000 partner stations en zo zijn wij altijd in de buurt. wat voor bedrijf u ook heeft, in welke sector groot of klein. U heeft altijd behoefte aan een betrouwbare partner met kennis en een duurzaam karakter.
Om op het hoogste niveau te presteren vergt dat dynamiek van zowel de organisatie en het meest belangrijke onze medewerkers. Al sinds de oprichting van HOS Oil zijn de activiteiten veelzijdig en brengt ook een veelzijdigheid aan medewerkers. Bij HOS Oil willen graag dat iedereen zich gewaardeerd voelt en waar samenwerken belangrijk is. Ook geloven wij in gelijke kansen voor iedereen. Zo werken we met een mix van mensen waarbij er ook ruimte is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. HOS Oil gaat de komende jaren tegemoet dat alle inspanning gedaan worden door de beste medewerkers.