logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN 1e Ster

22 okt 2020

Star

LEAN & GREEN Award

01 mrt 2019

LEAN & GREEN Deelnemer

08 apr 2019

Over Jan de Lely B.V.

Jan de Lely is een internationaal transportbedrijf gespecialiseerd in het transport van hoogwaardige goederen, binnen en buiten Europa en de GOS-landen. Het bedrijf is TAPA-EMEA gecertificeerd op de niveaus TSR 1, 2 en 3, en door de tabaksindustrie op niveau V1.

De specialiteiten van Jan de Lely zijn: Vervoer van High Value/ Vunerable goederen, Intermodaal transport, Fashion Service, Re-conditionering van kleding, Crossdocking, Geconditioneerd transport en Projectladingen.

 

Waarom Lean & Green?

Het bedrijf besteedt veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De zorg voor het milieu en hun medewerkers is een onderdeel van de bedrijfsvoering. Dit houdt in dat ze blijven investeren in het personeel en de middelen. Dit doen zij onder andere door het reduceren van emissies (CO2), het beperken van de afvalstroom, en zorg te dragen aan een gezonde en veilige werkomgeving.

Jan de Lely vervoert zijn goederen door middel van wegtranspoort, alsmede intermodaal transport; alle voertuigen van Jan de Lely vallen onder de modernste EURO 6 emissieklasse.