logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN 1e Ster

30 apr 2019

Star

LEAN & GREEN Award

22 jun 2016

LEAN & GREEN Deelnemer

14 jun 2016

Over Jan Krediet

Jan Krediet is wereldwijd een bekende naam in de logistiek. In 1924 zijn wij met een flinke dosis ambitie, flexibiliteit én passie voor het vak gestart in de traditionele meubel- en keukentransport. Nu, bijna één eeuw verder, zetten 250 enthousiaste vakmensen zich dagelijks in om onze toonaangevende klanten in de internationale (project)logistiek volledig te ontzorgen bij hun logistieke processen. Vanuit onze kantoren en warehouses in Venlo en Steenwijk zijn wij letterlijk en figuurlijk altijd in beweging voor onze klanten. Van transport tot montage en installatie, en van warehousing tot projectmanagement en advies bij douaneprocedures. Waar ook ter wereld gaan wij logistieke uitdagingen aan, met slechts één doel voor ogen: het werk boven verwachting opleveren.

Hoe wij deze klantbelofte keer op keer waar kunnen maken? Door het juiste team! Een krachtenbundeling van ervaren specialisten en jong talent. Hoe complex of niet alledaags uw logistieke uitdaging ook is en welke activiteiten u ook wilt ontplooien: ons team lost het voor u op. Met de veelzijdigheid, vindingrijkheid en flexibiliteit die u van een gerenommeerd logistiek partner mag verwachten. Global logistic solutions… a matter of the right team!

VEEL MEER DAN ALLEEN MEUBEL- EN KEUKENLOGISTIEKE OPLOSSINGEN

Onze hedendaagse oplossingen en services reiken verder dan de meubel- en keukenlogistiek. Inherent aan de logistieke tak van sport, zijn wij als partner en werkgever continu in ontwikkeling. Hierdoor hebben wij ons in de loop der jaren tevens bewezen als fullservice logistiek partner voor toonaangevende organisaties in onder andere de technologie- en projectensector. Expertise en ervaring in combinatie met een vooruitstrevend karakter stellen ons team in staat eersteklas oplossingen te creëren die waarde toevoegen aan de processen van onze klanten in verscheidene sectoren.

DE WERELD BEPAALT DE OMVANG VAN ONZE WERKPLEK

Jan Krediet is lid van MACH-3000, hét Europese netwerk van gespecialiseerde meubelvervoerders. Samen met MACH-3000 én een uitgebreid scala aan (internationale) partners is Jan Krediet in staat logistieke oplossingen op maat te bieden wereldwijd. Een wereld waarin wij globaal denken en lokaal handelen. Altijd met oog en respect voor de omgeving en conform internationale erkende standaarden. Waar ter wereld uw uitdaging ook ligt, uw logistiek is in veilige en verantwoorde handen bij het team van Jan Krediet.

Kijk voor mee informatie op www.jankrediet.com

Waarom Lean & Green?

Als globale logistieke speler zijn wij ons bewust van de impact die wij hebben op de wereld. Hierin nemen wij onze verantwoordelijkheid, door het creëren van slimme, waardevolle en milieubesparende logistieke oplossingen. Dit verlangen wij niet alleen van onszelf, maar ook van onze partners en leveranciers wereldwijd. Als logistiek ketenregisseur zijn wij altijd op zoek naar kansen. Innovatie waarbij door samenwerking of door overname van activiteiten de logistieke keten wordt verkort, het aantal vervoersstromen afneemt en verspilling zo veel als mogelijk wordt voorkomen. Wij doen dit door bijvoorbeeld het delen van transportcapaciteit, de inzet van (schonere) multimodale oplossingen, het in eigen huis uitvoeren van assemblage en een effectieve retourlogistiek waarbij wij zorgen voor recycling van materialen en de juiste afvoer van afvalstromen. Aanvullend ondernemen wij -in samenwerking met onze klanten, partners en leveranciers – duurzame initiatieven. Dit alles is voor ons geen hype, maar een geïntegreerd proces dat we waarborgen middels internationale standaarden.

ONZE OPLOSSINGEN VOLDOEN AAN INTERNATIONAAL ERKENDE STANDAARDEN

Onze certificeringen zijn de garantie dat wij onze logistieke dienstverlening continu verbeteren op het gebied van kwaliteit, milieuvriendelijkheid, gezondheid, duurzaamheid en CO2-reductie. Wereldwijd voldoen wij aan de minimale eisen van toonaangevende instanties die op jaarlijkse basis interne en externe audits voor ons uitvoeren.