logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN 1e Ster

28 mrt 2023

LEAN & GREEN Deelnemer

02 aug 2022

Over lc van buytene & zn BV

L.C. van Buytene & Zn. B.V. is opgericht in 1930 door L.C. van Buytene en sindsdien een betrouwbaar en klantvriendelijk transportbedrijf. Na verloop van tijd is het familiebedrijf voortgezet door Jan van Buytene en vervolgens door zijn schoonzoon Peet Hijdra. Op dit moment voert de zoon van Peet, Barry Hijdra, de dagelijkse leiding over het bedrijf.

Sinds 1983 is de belangrijkste activiteit van L.C. van Buytene & Zn. B.V. het vervoeren van bloemen, planten en boomkwekerij producten vanuit de omgeving Zuid-Holland naar de bij FloraHolland aangesloten veilingen zoals die in Aalsmeer, Naaldwijk, Bleiswijk en Rijnsburg. Onze goed onderhouden vrachtwagens, rijden zowel vaste routes als op aanvraag. Met beide benen op de grond en aandacht voor de klant, staan we als ervaren vervoersbedrijf garant voor een snelle en nette levering.

Waarom Lean & Green?

Vorig jaar hebben we voor 1 van onze klanten een gedetailleerd CO2 inzage proces doorlopen. Wij vinden het belangrijk om op deze KPI te letten en in de toekomst mee te nemen in de sturing. Het behalen van een certificaat (Star) helpt ons richting onze klanten om te laten zien dat we duurzaamheid zien als een goede stap vooruit!