logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN Award

22 nov 2018

LEAN & GREEN Deelnemer

13 aug 2018

Over Lucas Logistics

In het hart van de Benelux, waar de snelwegen A27 en A59 elkaar kruisen, staat het kantoor van ons familiebedrijf Lucas Logistics.

Ontstaan in april 2000, en geboren uit een passie voor transport is Lucas Logistics het bedrijf wat wij in Raamsdonksveer, Noord-Brabant hebben opgebouwd.
Samen met een trouw team van uiterst vakbekwame mensen bedienen wij onze klanten in geheel Europa, en als het moet ver daar buiten.

Onze specialisatie in rollende of rijdende lading maakt dat wij veelal met intern transportmaterieel, bouwmachines, commerciële voertuigen en auto’s onderweg zijn in Europa.
Daarnaast is Lucas Logistics zeer actief in het vervoer van consumentengoederen, bouwmaterialen, en als ‘dedicated logistics provider’ voor een aantal klanten met hun eigen specialisatie.

Met een moderne vloot van 45 trekkende eenheden die veelzijdig ingezet kunnen worden en een eigen warehouse van ruim drieduizend vierkante meter zijn wij klein genoeg om écht voor onze klanten te zorgen, maar groot genoeg om iedere klus te klaren.

Graag nodigen wij u uit om te ontdekken welke diensten wij u aan kunnen bieden.