logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

LEAN & GREEN Deelnemer

17 mei 2023

Over RITTAL B.V.

Rittal B.V. is een toonaangevende leverancier van innovatieve behuizings- en systeemoplossingen in Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder kastsystemen, klimatisering, stroomdistributie, IT-infrastructuur en software en services. Rittal B.V. is al meer dan 50 jaar actief in Nederland en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en technische expertise.

Het bedrijf bedient klanten in diverse sectoren, waaronder de energie-, datacenter- en industriële automatiseringsindustrie. Rittal B.V. werkt nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid netwerk van partners en distributeurs in Nederland om klanten te ondersteunen bij de implementatie en onderhoud van hun systemen.

Naast het leveren van producten en diensten, speelt Rittal B.V. ook een actieve rol in het promoten van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het bedrijf biedt oplossingen die zorgen voor een verminderd energieverbruik en een lagere CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan een betere toekomst voor het milieu en de maatschappij.

Tot slot investeert Rittal B.V. voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om hun producten en diensten voortdurend te verbeteren en te innoveren. Het bedrijf is toegewijd aan het bieden van de nieuwste technologieën en oplossingen om klanten te helpen hun doelen te bereiken en te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.