logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN Award

07 nov 2012

LEAN & GREEN Deelnemer

09 dec 2013

Over Schotpoort Connect B.V.

DE KRACHT VAN MENSEN
Schotpoort Connect bestaat sinds 1911 en met ruim 70 chauffeurs en 200 koeriers staan wij dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers. Wij zijn trots op ons bedrijf en onze mensen. Samen gaan we voor de allerbeste logistieke oplossing. Bij alles wat we doen gaan we uit van de kracht van onze mensen.

Schotpoort Connect is gespecialiseerd in:
– Spoedtransport
– Geconditioneerd transport
– GDP transport en zorglogistiek
– Project en evenementen logistiek

Wat de logistieke uitdaging ook is, Schotpoort Connect zoekt samen met haar klanten naar de beste oplossing. Van envelop tot volle vrachtwagen, wij kunnen alle zendingen (met spoed) vervoeren. We gaan hierbij verder dan de voordeur en brengen de spullen daar waar onze klanten ze willen hebben. Indien nodig zijn wij binnen 45 minuten nagenoeg overal in Nederland om zendingen af te halen. Ook voor geconditioneerde zendingen, kan men terecht bij Schotpoort Connect. Wij kunnen  producten vervoeren met een range van -22°c tot +25°c.

Wij gaan voor de allerbeste logistieke oplossing en zijn voortdurend bezig met het verbeteren van ons bedrijf. Om ook te kunnen aantonen dat we hier ons uiterste best voor doen, waarborgen wij onze kwaliteit zoveel mogelijk. Zo zijn wij ISO 9001, 14001 en 27001 gecertificeerd en volgen we de ADR & GDP-richtlijnen, zodat ook uw medisch en farmaceutisch transport is gewaarborgd.

Schotpoort Connect staat voor sociaal ondernemen. In onze organisatie geven we ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en voeren we het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Wij willen een bedrijf zijn waar onze medewerkers met plezier werken. Wij investeren in onze mensen en geloven in de kracht van ons team.