logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN Award

18 mei 2011

LEAN & GREEN Deelnemer

02 jul 2014

Over Van Berkel Logistics

Van Berkel Logistics is multimodaal dienstverlener en biedt zowel diensten aan voor bulklading als containers. Het grootste aandeel wordt ingenomen door het aanbieden van intermodale vervoersoplossingen tussen de zeehavens van Rotterdam en Antwerpen en verladers in de regio Oost-Brabant. Containers worden vervoerd in opdracht van expediteurs, rederijen, verladers of particulieren. Het bedieningsgebied van Van Berkel Logistics ligt in een straal van ca. 30 K.M. rond Veghel. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Van Berkel Groep.

Van Berkel Logistics heeft sinds december 2009 een deelneming in Brabant Intermodal B.V.. Deze dochterorganisatie is samen met vier andere terminals opgezet om samenwerking te bevorderen tussen inlandterminals onderling en ketenpartners om de corridor tussen de zeehaven en het achterland te optimaliseren.

Kijk voor meer informatie op https://www.vanberkellogistics.nl/

Waarom Lean & Green?

Duurzaamheid is voor ons van groot belang, omdat wij begaan zijn met wat we overdragen aan de volgende generatie. Daarnaast merken wij dat je als bedrijf onderscheidend kunt zijn door middel van duurzaamheid.