logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN 3e Ster

02 jun 2023

LEAN & GREEN Deelnemer

07 feb 2023

Over Veenstra | Fritom B.V.

Het bedrijf, dat in 1928 begon met een enkele Opel vrachtwagen, is sindsdien uitgegroeid tot een logistieke partner voor vele nationale en internationale klanten. Het bedrijf is gespecialiseerd in Eurogroupage in vooral: Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Noord Italië.

Veenstra|Fritom ontzorgt en creëert logistieke rust en ontzorgen in transport, warehousing, logistieke oplossingen, zeevracht en luchtvracht, en heeft een vestiging in het Friese Heeg en in het mooie Deventer. Met de oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en persoonlijke communicatie, zorgt Veenstra|Fritom voor het grote verschil als een betrouwbare logistieke partner.

Door het totaalaanbod van diensten kan Veenstra|Fritom het volledige logistieke proces uit handen nemen en heeft zich de afgelopen decennia bewezen als een logistieke dienstverlener met een sterke focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Veenstra|Fritom is onderdeel van de Fritom group, een groep van zeven logistieke bedrijven met tien vestigingen: elk met hun eigen identiteit en specialisme. Het zijn zelfstandig opererende bedrijven, die waar nodig samenwerken op het gebied van kennis en organisatie. Zo is er voor elke logistieke uitdaging de beste oplossing voor de klant. Op verschillende afdelingen werken de 130 medewerkers samen aan de beste logistieke oplossingen voor de klant. Bij alles staat het bedrijfscredo “afspraak is afspraak met blijvend geloof in kwaliteit” centraal.

Waarom Lean & Green?

Meer informatie vind je op de website van Veenstra | Fritom.