logo

Contactpersonen

person

Voornaam Achternaam

Function

Star

LEAN & GREEN 3e Ster

06 mrt 2020

Star

LEAN & GREEN 2e Ster

11 dec 2017

Star

LEAN & GREEN 1e Ster

11 nov 2013

Star

LEAN & GREEN Award

19 mei 2010

LEAN & GREEN Deelnemer

18 apr 2013

Over Vos Transport B.V.

Vos Transport is al meer dan 60 jaar actief op het gebied van transport en distributie. Het bedrijf begon in Apeldoorn met één vrachtwagen en inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een middelgroot transportbedrijf met als vestigingsplaats Deventer. Door onze expertise in de markt vervullen we een belangrijke schakel in de toeleveringsketen van veel gerenommeerde opdrachtgevers.

 

Kijk voor meer informatie op https://vostransportgroup.com/nl/vos-transport/#

Bekijk ook de bedrijfsvideo van Vos

Waarom Lean & Green?

Op 22 november 2018 nam Roy van Verseveld, Customer Service Manager van Vos Transport Deventer het certificaat voor de 3e Lean & Green Star in ontvangst. Hij deelt hieronder zijn ervaringen met Lean & Green én zijn verwachtingen.

‘In mei 2010 hebben wij de Award mogen ontvangen en behoorden we tot de eerste 24 Lean & Green bedrijven in ons land. Doelstelling is tot deze groep koplopers te blijven behoren en daarom zijn wij blij dat we op de goede richting zitten voor de 3de Star! Ten opzichte van het nul jaar hebben we destijds geen hele grote stappen hoeven te zetten en was de Award een bekroning voor de weg die we geruime tijd geleden waren ingeslagen. Tevens was het een mooi middel om dit uit te kunnen dragen.

In de jaren daarna is dat best veranderd en in 2013 hebben we de 1ste Star ontvangen voor 20,7% CO2 besparing en eind 2017 hebben we de 2de Star mogen ontvangen. Onze drijfveer is natuurlijk het behalen van de gestelde doelen, maar ook blijven innoveren en vernieuwen wat nodig is om doelen te behalen en om te overleven. Als je ons in 2010 had gevraagd dat wij onze trailers op de trein zouden gaan zetten naar Scandinavië en gebruik zouden maken van Shortsea en ook nog eens in 2020 onze eigen container terminal zouden openen in samenwerking met BCTN, dan had ik je misschien wel voor gek verklaard. Dit zijn naast maatregelen ook een motivatie om actief te blijven deelnemen.

Wat ik van de community verwacht?
Dat we, naast samenwerkingen zoeken en ervaringen delen, nog meer de handen ineen slaan en ons samen inzetten om grotere stappen te kunnen maken op het gebied van duurzaamheid. Mooi voorbeeld hiervan is de gezamenlijke oproep aan fabrikanten van Clean Road Transport. Dit omarm ik volledig en hier zullen we onze naam ook aan verbinden.’