10 Jan 2024

10 januari: Gratis introductie – CO2 meten en reduceren

Ben je een verlader of vervoerder en wil je verduurzamen én besparen? Ontdek op welke manier je CO2-uitstoot meet, in kaart brengt en inzichten vergaart om je proces te optimaliseren. Schrijf je in voor een gratis introductie en maak kennis met onze tool. 

 

Start met meten en kom meer te weten

In de logistiek zijn we samen goed op weg om te verduurzamen, maar hoe toon je jouw CO2-reductie aan en hoe rapporteer je dat? Aan welke regelgeving moet je voldoen en hoe verhoudt zich dit tot de het klimaatakkoord?

Deze tool brengt je Carbon Footprint data in kaart 

Lean & Green is speciaal opgericht om bedrijven in de logistieke sector te helpen bij het meten en reduceren van hun CO2-uitstoot. Met de carbon footprinting tool van BigMile brengen we de CO2-reductie in kaart. Afhankelijk van de gereduceerde CO2 ontvang je de Lean & Green erkenning en de 1e, 2e, 3e, 4e, of 5e Star. Vanuit Lean & Green en BigMile begeleiden de projectmanagers je bij het proces vanaf de start tot aan de Star.

Na deze online sessie:

✔️Heb je kennis over het meten van jouw CO2 data;
✔️Weet je hoe jouw CO2 footprint berekend wordt;
✔️Krijg je inzicht in maatregelen om te besparen op CO2;
✔️Ontdek je hoe CO2-reductie hand in hand gaat met kostenbesparing.

Na aanmelding ontvang je een automatische e-mailbevestiging met daarin de link naar het webinar. Tijdens de sessie mag je ons het hemd van het lijf vragen, de sessie wordt niet opgenomen en na afloop ontvang je de presentatie. 

 

Tijd

13:00 - 14:00

Na de inschrijving:

  • Ben je automatisch aangemeld
  • Krijg je een link voor het webinar
  • Heb je de eerste stap naar een duurzame toekomst gezet

Online introductie - 10 januari

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.