27 Sep 2023

Logistieke Lunch & Discuss

Zin om samen te lunchen en te sparren met andere deelnemers? Aanmelden kan (gratis) via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

 

Logistieke hubs voor emissievrije stedelijke distributie. Wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe?

De stedelijke logistiek zit muurvast en is bovendien erg vervuilend. Om deze reden gaat er vanaf 2025 veel veranderen: bijna dertig grote steden sturen aan op een geleidelijk verbod op fossiele bedrijfswagens. Deze worden geconcretiseerd in de zogenoemde zero-emissie zones die als maatregel in het nationale Klimaatakkoord is gedefinieerd om de CO2-uitstoot van commercieel verkeer (bestel- en vrachtwagens) te reduceren.

Over dit onderwerp krijgen we vanuit onze deelnemers steeds vaker vragen. Daarom hebben we besloten om onze volgende Lunch & Discuss, op 27 september, samen te organiseren met de Logistieke Lunch van Connekt. Tijdens de ‘Logistieke Lunch & Discuss’ zullen we, naast het bespreken van de praktische zaken, ook in gesprek gaan met de overheid. Op deze manier gaan we dieper in op dit thema, waardoor het voor iedereen¬†interessant is om aan te sluiten, en zo nieuwe kennis op te doen.

 

 

  • Lean & Green verzorgt een uitgebreide lunch (vega en vegan opties). Dieetwensen? Gelieve achterlaten in het inschrijfformulier.

Programma

12:00 Inloop + door Lean & Green verzorgde lunch;
12:30 Presentatie 1: Walther Ploos van Amstel
13:15 Presentatie 2: Remco Hoogma: coördinator van het SPES: het Samenwerkingsproject Expertpool Stadslogistiek van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
13:45 Presentatie 3: Praktijkcase De Klok Logistics (Pieta Bekers, Theo Hagedoorn)
14:15 Pauze
14:35 Paneldiscussie: Walther Ploos van Amstel, Overheidsorganisatie, Lean & Green, Connekt, De Klok Logistics
+-15:00 Einde

Meld je hier aan:

  • 50 stoelen beschikbaar
  • Locatie: Ezelsveldlaan 59, Delft
  • Woensdag 27 september 2023
  • 12:00 - 15:00

27 SEP - Logistieke Lunch & Discuss

Inschrijfformulier Logistieke Lunch & Discuss

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.