24 Mar 2021

Besloten ABN AMRO Fast Lane Sessie – 24 maart: CO2 meten en reduceren

LET OP: Dit betreft een exclusieve Fast Lane Sessie via ABN AMRO en is alleen toegankelijk door middel van een speciale aanmeldcode. Heb je een aanmeldcode ontvangen? Vul deze dan in in het aanmeldformulier hieronder.

Deze introductie sessies is speciaal voor logistieke bedrijven die graag bedrijfskosten willen besparen én tegelijkertijd de CO2-uitstoot wensen te reduceren. Deze sessie exclusief voor relaties van ABN AMRO en wordt georganiseerd door Lean & Green (in samenwerking met data-analysetool BigMile). Via deze sessie maak je op een laagdrempelige manier kennis met CO2 reductieprogramma Lean & Green.

CO2 prestatie verbeteren met behulp van vlootvernieuwingHet verduurzamen van jouw logistieke werkzaamheden  

Speciaal voor verladers en vervoerders die van start willen gaan met CO2-meten en reduceren. Tijdens deze sessie nemen de experts van Lean & Green jou mee in de uitdagingen die het verduurzamen van de logistiek met zich mee brengt en hoe Lean & Green jou kan helpen deze uitdagingen structureel en efficiënt aan te pakken. Want hoe zit het met de regelgeving rondom CO2 rapportage en hoe verhouden zij zich tot de doelstellingen van het klimaatakkoord? Het vastleggen van data, jouw besparingspotentieel en praktische uitdagingen van bijvoorbeeld stadslogistiek: het is allemaal onderdeel van het Lean & Green programma.  

Geld en CO2 besparen in de praktijk  Duurzame maatregel Lean & Green: modal shift

Lean & Green is een community. Samenwerkingen en het delen van kennis is daar een groot onderdeel van. Tijdens de onze online ‘Fast Lane Sessie’ geven we je dan ook een exclusief kijkje in wat het programma zoal voor onze huidige deelnemers betekend. Wij werken met een ‘Five Star Framework’ om de besparingsmogelijkheden voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te houden. Elke Star heeft zo haar eigen minimale doelstellingen en bijpassende maatregelen. Dit Five Star framework, in combinatie met onze praktijkvoorbeelden, geven we je direct een helder beeld van de besparingen die het ook voor jouw bedrijf kunnen opleveren.

Wat levert het je op?  

  • Kennis over het meten van jouw CO2 data  
  • Weten hoe je tot jouw CO2 footprint kunt komen
  • Inzicht in hoe je jouw CO2-uitstoot kunt reduceren
  • Informatie over hoe je hiermee geld kunt besparen  

Aan het eind van de sessie weet jij welke stappen je kunt zetten om snel met het Lean & Green programma en de data-analyse van BigMile aan de slag te gaan.  

Schrijf je in voor een van de sessies via onderstaand formulier! Vergeet niet jouw aanmeldcode in te voeren.

Tijdschema

16.00 - 17.30 uur Fast Lane Sessie