12 Apr 2022

Fast Lane Sessie – 12 april: Jouw bliksemstart in CO2 meten en reduceren

Ben je een verlader of vervoerder en wil je verduurzamen én besparen? Samen met de experts van BigMile delen we onze kennis over het meten en reduceren van je CO2 uitstoot. Maak op een laagdrempelige manier kennis via deze online kennissessie.  

CO2 prestatie verbeteren met behulp van vlootvernieuwingMeet je CO2-uitstoot

Tijdens deze sessie nemen de experts van Lean & Green en BigMile jou mee in de uitdagingen die het verduurzamen van de logistiek met zich mee brengt en hoe Lean & Green jou helpt om deze uitdagingen structureel en efficiënt aan te pakken.

Want hoe zit het met de regelgeving rondom CO2 rapportage en hoe verhouden zij zich tot de doelstellingen van het klimaatakkoord? Het vastleggen van data, jouw besparingspotentieel en praktische uitdagingen van bijvoorbeeld stadslogistiek: het is allemaal onderdeel van het Lean & Green programma.

Na deze sessie:
✔️Heb je kennis over het meten van jouw CO2 data;
✔️Weet je hoe jouw CO2 footprint berekend wordt;
✔️Krijg je inzicht in het reduceren van jouw CO2-uitstoot;
✔️Snap je hoe je hiermee geld kunt besparen: een goed milieuresultaat = een goed bedrijfsresultaat.

Geld en CO2 besparen in de praktijk  Duurzame maatregel Lean & Green: modal shift

Lean & Green is een community. Samenwerkingen en het delen van kennis is daar een groot onderdeel van. Tijdens de onze online ‘Fast Lane Sessie’ geven we je dan ook een exclusief kijkje in wat het programma zoal voor onze huidige deelnemers betekend. Wij werken met een ‘Five Star Framework’ om de besparingsmogelijkheden voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te houden. Elke Star heeft zo haar eigen minimale doelstellingen en bijpassende maatregelen. Dit Five Star framework, in combinatie met onze praktijkvoorbeelden, geven we je direct een helder beeld van de besparingen die het ook voor jouw bedrijf kunnen opleveren.

Schrijf je in voor één van de sessies via onderstaand formulier.

Tijdschema

13.00 - 14.30 uur Fast Lane Sessie