3 May 2022

Fast Lane Sessie – 3 mei: Jouw bliksemstart in CO2 meten en reduceren

Ben je een verlader of vervoerder en wil je verduurzamen én besparen? Samen met de experts van BigMile delen we onze kennis over het meten en reduceren van je CO2 uitstoot. Maak op een laagdrempelige manier kennis via deze online kennissessie.  

CO2 prestatie verbeteren met behulp van vlootvernieuwing

Meten is weten!
In de logistiek zijn we samen goed op weg om te verduurzamen, maar hoe toon je jouw CO2-reductie aan en hoe rapporteer je dat? Aan welke regelgeving moet je voldoen en hoe verhoudt zich dit tot de het klimaatakkoord?

Het Lean & Green programma: de tool om je Carbon Footprint data in kaart te brengen

In samenwerking met BigMile nemen we je tijdens deze sessie mee in het programma van Lean & Green; hiermee verzamel en analyseer je de Carbon Footprint-data van jouw bedrijf. Hieruit volgen gevalideerde inzichten die de basis vormen voor het opstellen en nemen van duurzame maatregelen. Vervolgens geeft Lean & Green erkenning voor behaalde CO2-prestatieverbetering met het 5 Star Framework.

Dit kom je te weten tijdens de Fast Lane sessie

Wil jij ontdekken welke data nodig is, hoe je deze vastlegt en waar het besparingspotentieel zit voor jouw bedrijf? Schrijf je direct in via onderstaand formulier.

Na deze sessie:
✔️Heb je kennis over het meten van jouw CO2 data;
✔️Weet je hoe jouw CO2 footprint berekend wordt;
✔️Krijg je inzicht in het reduceren van jouw CO2-uitstoot;
✔️Weet je welke uitdagingen je kunt verwachten;
✔️Ontdek je hoe CO2-reductie hand in hand gaat met kostenbesparing.

Over Lean & Green  Duurzame maatregel Lean & Green: modal shift

Lean & Green is een community. Samenwerkingen en het delen van kennis is daar een groot onderdeel van. Tijdens de onze online ‘Fast Lane Sessie’ geven we je dan ook een exclusief kijkje in wat het programma zoal voor onze huidige deelnemers betekend. Wij werken met een ‘Five Star Framework’ om de besparingsmogelijkheden voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te houden. Elke Star heeft zo haar eigen minimale doelstellingen en bijpassende maatregelen. Dit Five Star framework, in combinatie met onze praktijkvoorbeelden, geven we je direct een helder beeld van de besparingen die het voor jouw bedrijf kan opleveren.

 

Aanmelden Fast Lane Sessie mei 2022

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.