7 Dec 2021

Fast Lane Sessie – 7 december: Jouw bliksemstart in CO2 meten en reduceren

Elke maand organiseren we bij Lean & Green, in samenwerking met BigMile, verschillende introductie sessies voor logistieke bedrijven die graag op hun bedrijfskosten willen besparen én tegelijkertijd de CO2-uitstoot willen reduceren. Ben jij een logistiek manager, planner (data-analyst), duurzaamheidsmanager (of CSR) of financieel manager en heb je interesse in het CO2 reductieprogramma, maar weet je niet zo goed wat je ervan kunt verwachten? Maak op een laagdrempelige manier kennis met Lean & Green en neem deel aan onze online ‘Fast Lane Sessie’ van 7 december.

CO2 prestatie verbeteren met behulp van vlootvernieuwingHet verduurzamen van jouw logistieke werkzaamheden  

Speciaal voor verladers en vervoerders die van start willen gaan met CO2-meten en reduceren. Tijdens deze sessie nemen de experts van Lean & Green en BigMile jou mee in de uitdagingen die het verduurzamen van de logistiek met zich mee brengt en hoe Lean & Green jou kan helpen deze uitdagingen structureel en efficiënt aan te pakken. Want hoe zit het met de regelgeving rondom CO2 rapportage en hoe verhouden zij zich tot de doelstellingen van het klimaatakkoord? Het vastleggen van data, jouw besparingspotentieel en praktische uitdagingen van bijvoorbeeld stadslogistiek: het is allemaal onderdeel van het Lean & Green programma.  

Geld en CO2 besparen in de praktijk  Duurzame maatregel Lean & Green: modal shift

Lean & Green is een community. Samenwerkingen en het delen van kennis is daar een groot onderdeel van. Tijdens de onze online ‘Fast Lane Sessie’ geven we je dan ook een exclusief kijkje in wat het programma zoal voor onze huidige deelnemers betekend. Wij werken met een ‘Five Star Framework’ om de besparingsmogelijkheden voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te houden. Elke Star heeft zo haar eigen minimale doelstellingen en bijpassende maatregelen. Dit Five Star framework, in combinatie met onze praktijkvoorbeelden, geven we je direct een helder beeld van de besparingen die het ook voor jouw bedrijf kunnen opleveren.

Wat levert het je op?  

  • Kennis over het meten van jouw CO2 data  
  • Weten hoe je tot jouw CO2 footprint kunt komen
  • Inzicht in hoe je jouw CO2-uitstoot kunt reduceren
  • Informatie over hoe je hiermee geld kunt besparen  

Aan het eind van de sessie weet jij welke stappen je kunt zetten om snel met het Lean & Green programma en de data-analyse van BigMile aan de slag te gaan.  

Schrijf je in voor één van de sessies via onderstaand formulier!

Komen de sessie data van deze maand jou niet zo goed uit? Hou dan onze website in de gaten, de nieuwe sessies worden binnenkort weer aangevuld.

Tijdschema

13.00 - 14.30 uur Fast Lane Sessie