Richard Bishop schetste onlangs in Forbes dat er een verschuiving in de industrie plaatsvindt van technische ontwikkelingen naar praktische toepassingen: een grootschalige implementatie vanaf 2027 op de openbare weg. Maar wat betekent dat voor de Europese markt? En wat betekent dat voor Nederland? Kan de toenemende groei van logistieke bewegingen met daarbij een groeiend chauffeurstekort versnelling geven aan de implementatie van autonome trucks? Dit zijn vragen waar wij nog geen antwoord op hebben en waar we graag met jou over in gesprek gaan.

Centraal tijdens deze bijeenkomst staat het vanuit kennis, markt èn overheid inzicht krijgen over de huidige ontwikkelingen en een doorkijk naar straks. TNO vanuit onderzoek en technologie, overheid over beleid en speelruimte, markt over wensen en mogelijkheden.

Programma

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in gesprek met elkaar over autonoom vrachtvervoer en de weg daarnaartoe. Momenteel zijn we druk bezig om de invulling van het programma af te ronden. Zodra deze bekend is, wordt het definitieve programma op deze pagina geplaatst.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats bij Connekt in Delft. Wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Schrijf je dan in via de website van Connekt!