6 May 2021

Wat je met data kunt bereiken – Kennissessie met BigMile

Kennisdelen is een belangrijk onderdeel van het Lean & Green programma. In een reeks online kennissessies behandelen en bespreken we dan ook actuele thema’s. Dit doen wij met behulp van ervaringsdeskundigen, experts en partners op het gebied van verschillende, interessante onderwerpen. En deze keer delen we wat de mogelijkheden zijn van goed inzicht in jouw logistieke data. 

In samenwerking met BigMile delen we de mogelijkheden van wat je op duurzaam gebied kunt bereiken met de juiste data. Dit doen wij naar aanleiding van een aantal mooie praktijkvoorbeelden. Tijdens deze praktijkvoorbeelden delen een aantal BigMile gebruikers hun uitdagingen, waarom en hoe ze  aan de slag zijn gegaan met deze data-analysetool en wat het ze zoal heeft opgeleverdDit evenement helpt je beter te begrijpen wat je zoal met BigMile kunt doen en hoe je meer kunt halen uit met de analyses en inzichten die hierin te vinden zijn.

 

Tijdschema:

15.30 – 15.45 uur | Welkom & Introductie 

15.45 – 16.00 uur | Wat is BigMile? 

16.00 – 16.25 uur  | Best practice bij Van den Bosch.
Dick Schouten (Project Manager) vertelt over hoe ze met hulp van BigMile het dialoog met hun klanten hun klanten kunnen verbeteren en neemt je mee in welk laaghangend fruit ze op die manier hebben kunnen aanpakken.

16.30 – 16.55 uur | Best practice met Ricoh.
Stef Jacobs (Transport Supervisor) neemt je mee in hun ervaringen met het in kaart brengen van zowel inbound als outbound stromen en hoe dit heeft kunnen bijdragen aan het optimaliseren van hun supply chain en sustainability doelstellingen.

16.55 – 17.00 uur | Vragen en afsluiting 

 

Wil jij ook het meeste halen uit jouw data? Of wil je graag weten wat meer inzicht in logistieke data anderen zoal heeft gebracht? Schrijf je dan direct in voor dit evenement. 

Tijdschema

15.30 - 17.00 uur Kennissessie met BigMile