Grand finale Dutch Hyperloop Challenge

Op vrijdag 2 september 2016 strijden zes finalisten tijdens de Grand Finale van de Dutch Hyperloop Challenge voor een plek in the Global Hyperloop One Challenge in Las Vegas.

Alles hangt af van vijf spannende minuten waarin de teams hun pitch presenteren aan de vakkundige jury onder leiding van Mark Frequin, Directeur Generaal van het Ministerie van IenM en het Connektnetwerk.

De Dutch Hyperloop Challenge vraagt om ideeën die zich richten op de toepassing van Hyperloop; hoe kan een netwerk gebaseerd op Hyperloop technologie de Nederlandse maatschappij en economie versterken? Studenten, professoren, kennisinstellingen, startups, bedrijven, consultants, wetenschappers en middelbare scholieren zijn al weken bezig met de ontwikkeling van hun idee/concept en u kunt hierbij aanwezig zijn. De drie beste ideeën (één voor de beste in het algemeen, één voor de meest out-of the-box en één voor de best economisch haalbare) worden beloond met een reis naar Hyperloop One in de VS. De overall winnaar wordt de nationale inzending van Nederland voor de Hyperloop One Global Challenge.

Het programma ziet er als volgt uit:

08:30 – 09:00uur: Registratie met koffie & thee
09:00 – 10:15uur: Start finale & 6 pitches
10:15 – 10:45uur: Key-note How is the Hyperloop gonna make me happy? Terwijl de jury in beraad gaat over de winnaars
10:45 – 11:15uur: Bekendmaking winnaars
11:30 – 12:30uur: Netwerklunch

Wilt u aanwezig zijn bij de Grand Finale, kennismaken met de teams en daarna deelnemen aan de netwerklunch, meldt u dan snel aan door een mail te versturen aan Mieke Masselink (masselink@connekt.nl).