Lean & Green @Work Elektrisch Rijden

Twintig bedrijven waren op 29 juni 2017 te gast bij Rabobank Leiden voor een Lean & Green@Work over Elektrisch Rijden en mobiliteitsbudgetten. Doel van de workshop was om Lean & Green koplopers te ondersteunen in hun beslissing over te stappen op elektrische voertuigen en/ of aangepast mobiliteitsbeleid.

De deelnemers lieten zich inspireren door concrete voorbeelden van Lean & Green koplopers Emill de Waal van Huschka Beveiliging, de ‘groenste beveiliger van Nederland’ en Jochem Sanders van dutch Group B.V.

 

 

Elektrische voertuigen door Huschka Groep B.V.
Beveiligingsbedrijf Huschka vervangt zijn dieselauto’s in snel tempo voor volledig elektrische voertuigen, waardoor de CO2-footprint daalt met meer dan 15% per jaar.
Duurzaam mobiliteitsbeleid door dutch Group B.V.
Consultant dutch stimuleert haar medewerkers financieel om duurzaam te reizen. Zij krijgen een vergoeding voor alle vormen van vervoer, waaronder lopen, fietsen en deelauto en geven hun medewerkers de vrije keuze: ‘Medewerkers die structureel de trein nemen, kunnen tot 150 euro netto extra verdienen,’ aldus dutch.
Workshop gemist, maar wel belangstelling voor de inhoud? Neem contact op met Harsha Dijk, programmamanager Lean & Green.