Op 28 november vond in de Mauritskazerne in Ede het Green Deal Zes Netwerkevent plaats. Voortrekkers op het gebied van duurzame stadslogistiek kwamen bijeen om een extra impuls te geven aan het realiseren van het Klimaatakkoord. Het is immers tijd om te versnellen door samen stappen te zetten, deze in te voeren en successen op te schalen. Wij kijken met plezier terug op een energiek en inhoudelijk netwerkevent. Iedereen die aanwezig was: hartelijk dank voor je komst. Met ruim 120 deelnemers is zowel plenair als in acht deelsessies veel informatie en inzichten met elkaar gedeeld.

 

Mind mappen
Tijdens het event konden de deelnemers kiezen voor pressure cooker sessies over verschillende onderwerpen. We hebben veel positieve reacties ontvangen op deze deelsessies waar gebruik is gemaakt van mind mappen. Hier vind je de link naar de interactieve website met de conceptverslagen van de deelsessies. Aan jou de vraag of deze concepten de inhoud van de deelsessies goed weergeven. Het is mogelijk om een reactie achter te laten onderaan elke pagina. Toevoegingen en aanscherpingen zijn dan ook meer dan welkom. Zie het als een levend document.

https://connectionofminds.com/projects/Connekt/

Hoe werkt de mind map? Op de hoofdpagina staat uitgebreid beschreven hoe alle informatie op de site te bekijken is. De verslagen van de pressure cooker sessies zijn zowel te downloaden in één bestand (op de hoofdpagina), als per deelsessie op de betreffende pagina.

Bekijk de film
Als mooie impressie van het event is uit alle interviews deze film gemaakt.

Vijf jaar Green Deal ZES
In de bijlage vind je vervolgens ook een beknopte evaluatie van vijf jaar Green Deal ZES. De GD ZES blijkt veel invloed op het Klimaatakkoord te hebben gehad.

GDZES evaluatie