Sinds woensdag 18 december 2019 mag Nouwens Transport in Breda zich de trotse bezitter noemen van de eerste Star. Op 20 december is de feestelijke opening van het gloednieuwe bedrijfspand maar voor de uitreiking werden wij daar al ontvangen door de eigenaren Dennis Nouwens en Boaz Verschueren. Ook waren aanwezig Mark Koenders en Charlotte Quataert die alle data heeft verzameld en het benodigde werk verricht om de eerste Lean & Green Star te verkijgen. Tevens was planner Gerson Verschueren aanwezig. Hij zal het werk voor de tweede Star oppakken.

 

Welke maatregelen heeft Nouwens genomen om de eerste Lean & Green Star te behalen?
• Vernieuwen van het wagenpark naar alles volledig Euro-6 norm
• Chauffeurstraining
• Controleren en bijhouden van de bandenspanning
• Optimaliseren van de planning

Wat betekent duurzaamheid voor Nouwens? Hoe zien we dat terug?
Duurzaamheid wordt steeds meer een onderdeel van de bedrijfsstrategie. Dat zien we terug in de keuzes die gemaakt zijn rondom het nieuwe pand en het wagenpark. Zo is het nieuwe pand voorzien van maar liefst 1.800 zonnepanelen waarmee Nouwens een enorme duurzaamheidsslag maakt. Bovendien heeft Nouwens aangegeven, meteen door te willen gaan voor de tweede Lean & Green Star.

Met welke maatregelen gaat Nouwens door voor de tweede Star?
In dit verband noemt men onder andere het klimaatneutrale nieuwe pand, rijstijlanalyse en coaching en brandstofbesparende maatregelen.

Gefeliciteerd Nouwens Transport met de eerste Star. Veel succes op weg naar nummer 2!