PROGRAMMA

Lean & Green Nederland SUMMIT 2023

Over...

HET PROGRAMMA

In samenwerking met onze partners en netwerk hebben we een uitgebreid programma van kennissessies kunnen samenstellen. Inspireren en kennisdelen staat centraal tijdens deze break-out sessies van 45 minuten. Wij stimuleren een hoge mate van interactie en hebben onderwerpen gekozen die aansluiten bij het thema.

 

Lees meer over...

Het innovatieplein

Een evenement zoals de Summit kunnen we alleen in samenwerking met onze partners organiseren. Mede dankzij onze partners hebben we de Summit altijd gratis toegankelijk kunnen maken. Dit blijven we graag doen. We willen dit jaar een Summit te organiseren vol inspirerende verhalen, een blik op de toekomst, en een groot, interactief innovatieplein. Centraal staat uiteraard het overbrengen van kennis, gedachten én netwerken. Benieuwd naar alle organisaties die je kunt vinden op het innovatieplein? Lees dan verder.

Lees hier meer over...

De Lean & Green International Summit

Naast de Nederlandse SUMMIT, organiseren we sinds dit jaar ook een internationale SUMMIT. Op woensdag 29 november vindt de eerste editie van de Summit voor Lean & Green International plaats. Deze dag wordt een hybride event, bedoelt voor zowel het Nederlandse als het Internationale netwerk van Lean & Green. Je kunt dus zowel online als fysiek deelnemen. De plenaire- en break-outsessies worden uitgezonden, zodat iedereen over de gehele wereld deel kan nemen. Onze internationale gasten zullen op dinsdagdagavond (28 november) al deelnemen aan het sustainable diner. Op donderdagochtend (30 november) zal er nog een excursie plaatsvinden. Meer lezen over de internationale Summit? Klik dan op de groene button hiernaast!

Lean & Green Summit 2021