Op donderdag 31 oktober 2019 van 16:00 tot 20:00 uur hebben we tijdens de Ambassadeurs+-sessie samen met Lean & Green Ambassadeurs gesproken over verschillende onderwerpen.

 

 

Op donderdag 31 oktober 2019 van 16.00 tot 20.00 uur hebben we tijdens de Ambassadeurs+-sessie samen met Lean & Green Ambassadeurs gesproken over verschillende onderwerpen.

  • De ontwikkelingen binnen Lean & Green Europe
  • De vernieuwde Lean & Green waardepropositie voor de Nederlandse markt
  • De voorgestelde prijsstelling 2020 voor bestaande en nieuwe deelnemers
  • De doorontwikkeling van de 4e Lean & Green Star
  • De opkomende Lean & Green Events

Samen met Liane Philipsen (Mainfreight), Gretta Schoonderbeek (Essity), Evy Hendrix (Mars), Olga den Boer (Lekkerland), Patrick van Vugt (Plus), Roy van Verseveld (Vos Deventer), Fernando Kuipers (Kuypers Neer), Jur Hofland (Rensa Family Company), Jacco van der Kamp (CB Logistics), Nico Anten, Machteld Leijnse, Caroline Koiter, Herman Wagter, Dirk van der Lee en Alex Matatula (Lean & Green Europe), hebben we stilgestaan bij de ontwikkelingen in de markt, de impact van het klimaatakkoord en de gewenste aanpassingen binnen het Lean & Green-programma.

Waarde en prijsstelling
Vooral de ontwikkelingen binnen de Lean & Green waardepropositie en bijbehorende prijsstelling riepen veel reactie op. Samen hebben we elke mogelijke ontwikkeling besproken en hebben hierbij flinke stappen gemaakt in het verder concretiseren. Wij houden je hiervan op de hoogte.

Samen verder bouwen aan Lean & Green
Lean & Green is een mooi voorbeeld van cocreatie: samen met de community bouwen we verder aan het programma. Zo zijn de meeste aanwezigen geïnteresseerd en enthousiast om samen de 4e Lean & Green Star te gaan ontwikkelen. De volgende stap op weg naar 0% emissie!

Waardevol
We hebben de avond afgesloten onder het genot van een gezamenlijk diner. Tijdens het diner gingen we nog dieper in op de oplossingen voor de besproken uitdagingen. Een goed moment om de samenwerking verder te versterken. Wij bedanken alle deelnemers voor de constructieve houding en hoge mate van betrokkenheid. Mede daardoor kijken we terug op een interactieve en waardevolle sessie.