VACATURE: Projectmanager Lean & Green Europe (32/40 uur)

Wil jij als projectmanager bijdragen aan de transitie naar duurzaam transport in Europa?

 

Voor het CO2-reductie programma Lean & Green Europe zoeken we een ervaren projectmanager die nieuwe multinationals werft en de deelnemende bedrijven begeleidt bij het meten en reduceren van hun logistieke footprint. Als je mondhoeken verder omhoog trekken bij de woorden ‘carbon footprinting’, ‘kennisdeling’, ‘business development’ en ‘events’, raden we je zeker aan om verder te lezen. 

 

Op maandag stap je het kantoor van Connekt in Delft binnen, Connekt is de overkoepelde organisatie: een netwerk met onuitputbare kennis over mobiliteit en logistiek, tal van connecties en innovatieve programma’s (waar Lean & Green Europe er één van is). Je groet je collega’s, schenkt een verse kop koffie of thee in en loopt langs de zee aan planten de trap op. Boven zoek je een rustige plek en als je die ochtend nieuwe (of potentiële) deelnemers belt, neem je plaats in een van de aparte werkruimtes.

Je functie is nieuw, dat betekent dat je hem voor een deel zelf invult, dat biedt kansen! Jouw doel is om allereerst nieuwe deelnemers te werven voor het programma Lean & Green Europe, als dat eenmaal staat ligt Europa aan je voeten en wordt het begeleiden van bedrijven je topprioriteit. Voor het meten en reduceren van CO2 werken we samen met datapartner BigMile. Het programma van Lean & Green Nederland staat al als een huis, dat biedt jou waardevolle input voor het programma van Europa.

Voor het werven van (Europese) multinationals put je uit bestaande contacten van Lean & Green en Connekt, spar je met collega’s over nieuwe manieren om te werven en boor je nieuwe connecties aan. Je geeft presentaties en webinars in het Nederlands en het Engels. Daar is al een basis voor en jij past hem aan op de behoeftes die je signaleert bij geïnteresseerde bedrijven. Een deel van de week werk je op kantoor (waar je altijd welkom bent), een deel thuis en soms bezoek je deelnemers op locatie. Dat laatste ervaar je als een uitje, niks is leuker dan het aangaan van nieuwe relaties en de diepte ingaan. And above all: you have no fear to speak or write in English.

Belangrijkste punten Projectmanager Lean & Green Europe: 

  • 32 tot 40 uur
  • Standplaats: Delft, combinatie met thuiswerken en deelnemers op locatie bezoeken
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring die aansluit op de functie
  • Vloeiend in Nederlands en Engels
  • Gaat met plezier het gesprek aan met multinationals om deze mee te nemen in de duurzame transitie.
  • Je bent een verbinder en een thrillseeker als het om duurzame innovaties gaat

Wil je meer informatie of direct solliciteren?

Op de website van Connekt (je nieuwe werkgever) solliciteer je direct en vind je meer informatie over de organisatie en de functie. Voor inhoudelijke informatie over het Lean & Green programma kun je gratis deelnemen aan een kennismakingssessie.

Boven zie je jouw toekomstige werkplek in het centrum van Delft, dichtbij het OV en met parkeerplekken voor de deur. Adres: Ezelsveldlaan 59. Onderstaand je toekomstige collega’s van team Lean & Green NL + Europe. 

Team lean and green