VACATURE JUNIOR PROJECTMANAGER LEAN & GREEN NEDERLAND  

Ben jij starter of toe aan een tweede stap in jouw carrière? Wil jij bedrijven helpen om CO2 te reduceren? Zou je het leuk vinden om samenwerking tussen bedrijven aan te jagen door onder meer evenementen te organiseren en kennisdeling te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Connekt is voor het Lean & Green programma op zoek naar een junior projectmanager. Connekt is hét onafhankelijke netwerk voor slimme, duurzame en sociale mobiliteit in Nederland en Lean & Green is het leidende CO2-reductieprogramma voor de transport- en logistieke sector in Europa.  

 

JUNIOR PROJECTMANAGER LEAN & GREEN NEDERLAND  

Ben jij starter of toe aan een tweede stap in jouw carrière? Wil jij bedrijven helpen om CO2 te reduceren? Zou je het leuk vinden om samenwerking tussen bedrijven aan te jagen door onder meer evenementen te organiseren en kennisdeling te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Connekt is voor het Lean & Green programma op zoek naar een junior projectmanager. Connekt is hét onafhankelijke netwerk voor slimme, duurzame en sociale mobiliteit in Nederland en Lean & Green is het grootste CO2-reductieprogramma voor de transport- en logistieke sector in Europa.  

Wat is Connekt voor organisatie? 

Bij Connekt in Delft werk je met bijna 30 collega’s in een netwerkorganisatie die bedrijven, overheden en kennisinstellingen verbindt om de mobiliteit in Nederland slimmer, duurzamer en socialer te maken. Het netwerk van Connekt bestaat uit ruim 500 (inter)nationale partijen uit de sector personen- en goederenvervoer. Met ons initiatief Lean & Green zijn we marktleider in CO-reductieprogramma’s voor de logistieke sector, de afgelopen 6 jaar hebben we 1503 kiloton CO2 gereduceerd, dat staat gelijk aan de uitstoot van ruim 65000 huishoudens per jaar. Andere initiatieven zijn onder meer Stadslogistiek, BigMile en Mobility as a Service. 

 ‘Misschien ken je Connekt nog niet, maar als je ons leert kennen, wil je met ons werken’ 

Connekt creëert waarde voor haar leden. Dat doen we door verbinding te leggen tussen partijen die elkaar anders niet vinden. We organiseren hiervoor diverse events, masterclasses en summits. Tevens volgen we internationaal de ontwikkelingen op de voet om de kennis van onze leden actueel, relevant en toonaangevend te houden. Onder meer binnen de Topsector Logistiek ondersteunen wij het programmamanagement, de communicatie en de financiën. 

Waarom zou je bij Connekt willen werken? Connekt is meer dan een baan, je werkt mee aan een duurzame wereld, je hebt een hoger doel: “Duurzaamheid in mobiliteit.” Wij “Connekters” ,zijn allemaal heel verschillend en snappen dat samenwerken heel belangrijk is. Dit zoeken we ook in onze collega’s en onze leden. 

Jouw profiel  

 • Je kunt goed communiceren vanuit relatiemanagement. 
 • Je hebt een achtergrond waarbij kennisdeling en innovatie goed aansluit. 
 • Je hebt enige ervaring bij (het assisteren van) de organisatie van een evenement.   
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau. 
 • Duurzaamheid & logistiek spreekt je aan. 

De uitdaging 

 • Samen met het team begeleid je deelnemers op weg naar één van de vijf Lean & Green Stars, helpt bij het opstellen van maatregelen en beantwoordt hun vragen.  
 • Met onze interne beschikbare modellen maak je CO2-uitstoot meetbaar en zichtbaar bij bedrijven en helpt deelnemers bij de datacollectie hiervoor.  
 • Je helpt deelnemers bij het maken van een plan van aanpak voor CO2-reductie. 
 • Je monitort de voortgang van de deelnemers binnen het programma.  
 • Je assisteert bij het organiseren van evenementen van Lean & Green in Nederland. We organiseren zowel in Delft als op locaties in het land inspirerende seminars, summits, ronde tafels en platformen.  
 • Je werkt vanuit het kantoor van Connekt in het centrum van Delft. Soms bezoek je deelnemers op locatie.  
 • We zijn op zoek naar een kandidaat die 32 tot 40 uur per week beschikbaar is.  
 • De functie is het eerste jaar voor bepaalde tijd.  

Kijk voor meer informatie op: 

www.connekt.nl en www.topsectorlogistiek.nl en lean-green.nl/meedoen

Solliciteren:  

Mail jouw c.v. en motivatiebrief naar joost.vandeursen@connekt.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.